Qui sóc

Em dic Carme Botey, sóc mare de 4 i mestra de formació. M'he dedicat a la informàtica durant més de 30 anys en un ajuntament al costat de Barcelona.
L'any 2008 un dels meus fills anava a la logopeda. Un dia em va dir que havia fet un curs de Reiki i que em regalaria una sessió. Quan la vam fer… quin descobriment!!!
Era un dia d'aquells que t'arrossegues, no podia més. Em va fer la sessió i quan em va posar les mans a les plantes dels peus vaig notar com un flux d'energia increïble entrava pels meus peus i recarregava les meves piles completament. Va ser tanta la diferència que fins i tot parlant per telèfon em van preguntar que què havia fet, que se'm notava molt bé. Reiki. M'havien fet una sessió de Reiki. I va ser llavors que vaig saber que volia fer allò, volia ajudar els altres a sentir allò que jo havia viscut, a estar tan bé com jo estava en aquell moment.
Vaig buscar la que seria la meva mestra i amb el temps vaig començar a fer treball personal i amb el temps va arribar la formació.
Amb el Lomi va ser semblat… Les coses se't posen al davant quan estàs preparat per rebre-les… Si m'haguessin dit mai que faria massatges i que voldria dedicar-m'hi a temps complet… no m'ho hauria cregut mai! I mira… estic aquí per fer això precisament. Dedicar-me a acompanyar-te i ajudar-te a que et trobis bé amb tu mateix@.

FORMACIÓ

L’any 2010 faig el primer nivell de Reiki de mà de la Maria Cal, mestra i terapeuta de Reiki i constel·ladora familiar. Més endavant faig també el 2on i el 3er nivells.

L’any 2014 faig el mestratge de Reiki i el 2015 la formació com a terapeuta de Reiki. Ambdues també amb la Maria.

I també amb ella faig un curs de lectures àuriques amb Aurasoma l'any 2015.

He fet 5 cursos de Lomi Lomi, massatge ancestral hawaiià, amb la kumu Jeana Iwalani Naluai, directora de Ho’omana Spa Maui:

1. Hawaiian Lomi Lomi Fundamental Training, fet l’agost de 2016.
2. Advanced Lomi Lomi: Core & Skeletal Alignment, fet també l’agost de 2016.
3. Advanced Lomi Lomi: Attachments & Extremities, fet el juny de 2017.
4. Hawaiian Pregnancy Massage & Seated Techniques, fet al juliol de 2018.
5. Kua Lua Hawaiian Back Walking, fet al maig de 2019.

Dos tallers de Ho’oponopono i esperit d’Aloha amb la kumu Jeana Iwalani Naluai els anys 2015 i 2016.

Dos anys de formació de Ho’oponopono i esperit d’Aloha amb l'Helena Broquetas (http://www.petalsderosa.com/), els anys 2015 i 2016.

Cursos de Biomagnetisme terapèutic i Biomagnetisme terapèutic avançat, fets ambdós amb en José Luis Badrena a ISMET, al març i maig de 2019 respectivament.

Curs de Descodificació emocional, impartit per en José Luis Badrena a ISMET al juny de 2019.

Terapeuta amb les Essències Triunidad i el mètode d'Unitat Essencial, fet amb la Carmen Romanelli entre abril i juliol de 2019.

Mestra de Fly, amb la Marina Keola, al maig de 2019.