Testimonis

Antoni A.
Hoy he repetido el lomi y he vuelto a dormirme en la camilla, como la vez anterior,  he salido relajado con ganas de repetir. Es una experiencia diferente.
3 d'abril de 2019


Núria V.
Passant per un moment de la meva vida difícil, em van aconsellar de fer un massatge Lomi Lomi. Una experiència meravellosa, realment vaig conectar! El recomano sense cap dubte. Desitjant fer la següent sessió. Gràcies, Carme
27 d'octubre de 2018Trini Barceló
Educadora Social i Equinoterapeuta
Quan necessites que et facin un massatge és difícil triar entre la multitud de formes i models, a quin més encantador.
Jo tinc experiències de moltes tècniques, però avui he tingut la gran sort i l'encert de fer-me un massatge Lomi Lomi, tècnica novedosa aquí, però antiquíssima a Hawai, de tradició familiar per mantenir l'equilibri cos-ment de les famílies.
Magnífic, ho recomano a tothom.
23 de setembre de 2018Alejandra:
A punto de tener a mi bebé, he tenido la experiencia de hacerme un Lomi Lomi. Ha sido una experiencia muy agradable para mí y para mi bebé, y sé que vendrá a este mundo muy tranquilo y relajado.
22 de setembre de 2018Judit:
Em vaig fer el massatge lomi-lomi a 4 mans i la veritat és que és una experiència molt bona. El massatge va ser molt relaxant i també espiritual. A més, els dies següents em vaig sentir molt relaxada. Són dues grans professionals i en tot moment em vaig sentir molt bé. Ho recomano.